Kuća-Novo Selo

Na prodaju kuća u Novom Selu.Sastoji se od prizemlja i prvog sprata.U prizemlju dvosoban komforan stan, a na spratu trosoban. Plac je površine 221m2.Na placu su i pomoćni objekti površine 22m2.Kuća i plac su uknjiženi kao privatna svojina 1/1.

Kuća-Čegar

Na prodaju kuća u blizini grada, na početku naselja Čegar.Kuća je na placu površine 22 ara.Sastoji se od predsoblja,dve spavaće sobe,kupatila i velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom.Kuća je iznutra omalterisana, sa betonskom nivelacijom podova.Kupatilo kompletno završeno.Na kući je PVC stolarija.Trofazna struja i pijaća voda na pumpi sa hidroforom.Uknjiženo kao svojina 1/1.Od glavnog puta […]

Kuća Ljubomira Nikolića

Kuća sa odličnim rasporedom prostorija. U prizemlju lokal i mali plac. Veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila i izdvojen mokri čvor. Odlično očuvana, bez ikakvih ulaganja. Papirološki uredno, uknjiženo.

Kuća na Paliluli

Odlična porodična kuća, na prelepom mestu iznad palilulske rampe, sa prelepim dvorištem sa koga se vidi ceo Niš. Kuća je sa termo izolacijom i u odličnom stanju. Sastoji se od suterena, prizemlja i sprata. Na svakoj etaži se nalazi četvorosoban stan. Površina placa je 4a. U sklopu placa je i garaža. Papirolški uredna. Moguća zamena […]

Kuća Paliula

Odlično očuvana kuća sa trosobnim stanom po etaži. Prizemlje, 1. i 2. sprat kompletno završeni. Potkrovlje nezavršeno. Kuća poseduje kotlarnicu sa grejanjem na više vrsta goriva. Plac je površine 4.75a, na kome se nalazi i pomoćni objekat površine 60m2. Nezavisno od gradskog vodovoda, postoji i tehnička voda (bunar). Papirološki uredno, uknjiženo.