Građevinsko zemljište

Na prodaju plac površine 7069m2 u industrijskoj zoni. Nalazi se na katastarkoj opštini Bubanj, nekoliko stotina metara udaljen od fabrike „Jura“, pravougaonog je oblika, postoji izlaz na asfaltni put. Uknjižen je kao gradsko građevinsko zemljište, privatna svojina. Zanimljiv za investitore. Postoji mogućnost korekcije prodajne cene. Vredi pogledati!

Plac Merošina

Odličan plac koji se nalazi u opštini Merošina. Površina zemljišta je 675m2, sprovedena voda i struja. Uknjižen je kao privatna svojina 1/1. Plac je upisan u katastru kao poljoprivredno zemljište.

Plac na Bubnju-207m2

Plac na dobroj lokaciji.Pravougaonog je oblika do polovine placa,širine okvirno 5×15 metara, a u dubini placa,oko 12×11 metara.Dozvoljena gradnja objekta je PO+PR+I+POT u osnovi oko 70 m2.Uknjižen kao privatna svojina 1/1. Na placu je stara kuća za rušenje površine 43m2.

Plac-Donja Vrežina

Odličan plac u industrijskom delu Donje Vrežine.Površina placa 26 ari.Nalazi se pored puta. Odličan pristup. Dozvoljena gradnja Poslovno-Proizvodnog-Trgovinskog Kompleksa. Dozvoljena spratnost objekta P+3 sprata. Papirološki uredan. Uknjižen kao Privatna svojina 1/1.