Građevinsko zemljište-Kraljevo

Odlična parcela u naselju Kovači-Kraljevo.Pogodna je za sve vrste izgradnje.U blizini parcele je vojni stambeni kompleks Ribnica.Priključci za struju i vodu su u blizini parcele.Uknjiženo kao privatna svojina 1/1.

Građevinsko zemljište

Na prodaju plac površine 7069m2 u industrijskoj zoni. Nalazi se na katastarkoj opštini Bubanj, nekoliko stotina metara udaljen od fabrike „Jura“, pravougaonog je oblika, postoji izlaz na asfaltni put. Uknjižen je kao gradsko građevinsko zemljište, privatna svojina. Zanimljiv za investitore. Postoji mogućnost korekcije prodajne cene. Vredi pogledati!

Plac Merošina

Odličan plac koji se nalazi u opštini Merošina. Površina zemljišta je 675m2, sprovedena voda i struja. Uknjižen je kao privatna svojina 1/1. Plac je upisan u katastru kao poljoprivredno zemljište.

Plac-Donja Vrežina

Odličan plac u industrijskom delu Donje Vrežine.Površina placa 26 ari.Nalazi se pored puta. Odličan pristup. Dozvoljena gradnja Poslovno-Proizvodnog-Trgovinskog Kompleksa. Dozvoljena spratnost objekta P+3 sprata. Papirološki uredan. Uknjižen kao Privatna svojina 1/1.