Prodaja

Dvosoban stan

STAN

Lokacija : Bulevar Park Sv. Save
Struktura : 2 sobe
Nameštenost : Namešten
Grejanje : Daljinsko
Sprat : 1
Lift : Da
Terasa : Da
Garaža : Ne
Parking mesto : Da
Uknjiženo : Da
85000 €

Opis stana

Bulevar Nemanjića je jedna od najatraktivnijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Nišu, a samim tim i sigurna investicija.
U prilici smo da vam ponudimo izuzetno svetao i prostran, dvosoban stan. Korisna površina stana je 50m2 plus dve lođe, tako da je ukupna kvadratura stana oko 57m2.
Nalazi se na najlepšoj lokaciji, u blizini parka Svetog Save. U sve prostorije se ulazi iz predsoblja.
Prostorije u stanu: ulazni hodnik, trpezarija, kuhinja, dnevna soba iz koje se izlazi na lodju, spavaća soba sa izlaskom na manju lođu, kupatilo, ostava. Takodje ima pripadajuće podrumske prostorije. Potrebno je ulaganje, stan je u izvornom stanju, očuvan.
Odličan je kako za stanovanje, tako i kao investicija za rentiranje zbog svoje vrhunske lokacije i kvaliteta stana.

Vredi pogledati!
Uknjižen kao privatna svojina 1/1!

Galerija

U skladu sa Zakonom o pranju novca i finansiranju terorizma, u obavezi smo da utvrdimo identitet klijenta, tj. da na uvid dobijemo učitanu ili kopiju lične karte. Po zaključenju Ugovora o posredovanju, klijent potpisuje i Potvrdu o obavljenom razgledanju nepokretnosti. Da ne bi snosili zakonske posledice, molimo klijente na razumevanje i unapred se zahvaljujemo na saradnji.

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „DAMJANOVIĆ HOME“, Niš.

Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796
Kontakt: 062/214-794

Pozovite nas