Prodaja

Dvoiposoban- Zona 3

STAN

Lokacija : Bulevar Zona III
Struktura : 2.5 sobe
Nameštenost : Prazan
Grejanje : Daljinsko
Sprat : 8
Lift : Da
Terasa : Da
Garaža : Ne
Parking mesto : Da
Uknjiženo : Da
80000 €

Opis stana

Bulevar Nemanjića je jedna od najatraktivnijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Nišu, a samim tim i sigurna investicija.
U prilici smo da vam ponudimo izuzetno svetao i prostran, dvoiposoban stan.
Nalazi se na najlepšoj lokaciji, u blizini parka Svetog Save. Stan je dvostrano orijentisan, dobrog klasičnog rasporeda i nije potrebno veliko ulaganje.
Prostorije u stanu: ulazni hodnik, trpezarija, kuhinja iz koje se ulazi u ostavu, dnevna soba iz koje se izlazi na lodju, spavaća soba, dečija soba sa izlaskom na lođu, kupatilo. Takodje ima pripadajuće podrumske prostorije.
Odličan je kako za stanovanje, tako i kao investicija za rentiranje zbog svoje vrhunske lokacije i kvaliteta stana.Grejna površina stana je 63m2, sa lođama 70m2.
Zgrada je očuvana, sa interfonom i video nadzorom.
Vredi pogledati!
U postupku uknjižbe!

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije vezane za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „Damjanović Home“, Niš.
Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796

Galerija

U skladu sa Zakonom o pranju novca i finansiranju terorizma, u obavezi smo da utvrdimo identitet klijenta, tj. da na uvid dobijemo učitanu ili kopiju lične karte. Po zaključenju Ugovora o posredovanju, klijent potpisuje i Potvrdu o obavljenom razgledanju nepokretnosti. Da ne bi snosili zakonske posledice, molimo klijente na razumevanje i unapred se zahvaljujemo na saradnji.

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „DAMJANOVIĆ HOME“, Niš.

Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796
Kontakt: 062/214-794

Pozovite nas