Prodaja

Dvoiposoban stan-Ledena stena

STAN

Lokacija : Ledena stena
Struktura : 2.5 sobe
Nameštenost : Prazan
Grejanje : Daljinsko
Sprat : 2
Lift : Ne
Terasa : Da
Garaža : Da
Parking mesto : Da
Uknjiženo : Da
80000 €

Opis stana

U prilici smo da Vam ponudimo dvoiposoban stan za prodaju na prelepoj lokaciji, niškog naselja u opštini Bubanj, Ledena stena. Stan je u zgradi novijeg datuma, bez lifta, sa prelepim pogledom, jugoistočno orijentisan.

Površina i raspored
Kvadratura 61m2. Sadrži: Predsoblje iz kog se ulazi u sve prostorije, dnevnu sobu sa lođom u sklopu koje se nalaze kuhinja i trpezarija, dve spavaće sobe sa lođom, dva mokra čvora, pripadajuće podrumske prostorije.
Idealan stan za mlade parove, ili porodicu koja želi da živi u mirnom, urbanizovanom niškom naselju.

Grejanje, oprema
Stan ima centralno grejanje sa kaloriometrima, samim tim su računi jako povoljni, poseduje priključke za KTV i internet konekciju.

Parking mesto/Garaža
Uz stan ide i garažno mesto u podzemnoj garaži.

Kvalitet gradnje
Zgrada sa odličnom termo i zvučnom izolacijom, izuzetno kvalitetna unutrašnja i spoljašnja stolarija (sa komarnicima), bukov parket. U stanu nisu potrebna nikakva ulaganja.

Stan je uknjižen.
Odmah useljiv.
Moguća kupovina putem stambenih kredita.

Galerija

U skladu sa Zakonom o pranju novca i finansiranju terorizma, u obavezi smo da utvrdimo identitet klijenta, tj. da na uvid dobijemo učitanu ili kopiju lične karte. Po zaključenju Ugovora o posredovanju, klijent potpisuje i Potvrdu o obavljenom razgledanju nepokretnosti. Da ne bi snosili zakonske posledice, molimo klijente na razumevanje i unapred se zahvaljujemo na saradnji.

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „DAMJANOVIĆ HOME“, Niš.

Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796
Kontakt: 062/214-794

Pozovite nas