Prodaja

Dvoiposoban-Pantelej

STAN

Lokacija : Pantelej
Struktura : 2.5 sobe
Nameštenost : Namešten
Grejanje : Sopstveni kotao
Sprat : 4
Lift : Da
Terasa : Da
Garaža : Ne
Parking mesto : Da
Uknjiženo : Da
115000 €

Opis stana

U prilici smo da vam ponudimo stan koji se nalazi u naselju Pantelej, koje je jedna od boljih lokacija za miran porodični život.
Stan se prodaje kompletno opremljen i namešten.
Po strukturi je manji dvoiposoban stan, funkcionalan, u zgradi novijeg datuma, izuzetno održavan i ne zahteva nikakva ulaganja. PVC stolarija, parket, sopstveno grejanje (etažno). Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, terase i kupatila. Takođe, stan ima pripadajuće podrumske prostorije kao i sopstveno parking mesto ispred zgrade. Korisna površina stana je 54m2, nalazi se na četvrtom spratu. U zgradi ima dva lifta.
Uknjižen.
Vredi pogledati!

Galerija

U skladu sa Zakonom o pranju novca i finansiranju terorizma, u obavezi smo da utvrdimo identitet klijenta, tj. da na uvid dobijemo učitanu ili kopiju lične karte. Po zaključenju Ugovora o posredovanju, klijent potpisuje i Potvrdu o obavljenom razgledanju nepokretnosti. Da ne bi snosili zakonske posledice, molimo klijente na razumevanje i unapred se zahvaljujemo na saradnji.

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „DAMJANOVIĆ HOME“, Niš.

Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796
Kontakt: 062/214-794

Pozovite nas