GARSONJERA-PALILULA

U prilici smo da vam ponudimo izuzetno svetlu i funkcionalnu garsonjeru, površine 26m2, zapadno orijentisana. Veoma pogodna za izdavanje, za život starijih osoba, studenata, mladih poslovnih ljudi i sl. Garsonjera ima predsoblje, kupatilo, sobu sa uvučenom kuhinjom i trpezarijom. Postoji mogućnost kupovine garsonjere sa nameštajem. Uknjižba u toku. Vredi pogledati!

Kuća na Paliluli

Odlična porodična kuća, na prelepom mestu iznad palilulske rampe, sa prelepim dvorištem sa koga se vidi ceo Niš. Kuća je sa termo izolacijom i u odličnom stanju. Sastoji se od suterena, prizemlja i sprata. Na svakoj etaži se nalazi četvorosoban stan. Površina placa je 4a. U sklopu placa je i garaža. Papirolški uredna. Moguća zamena […]

Kuća Paliula

Odlično očuvana kuća sa trosobnim stanom po etaži. Prizemlje, 1. i 2. sprat kompletno završeni. Potkrovlje nezavršeno. Kuća poseduje kotlarnicu sa grejanjem na više vrsta goriva. Plac je površine 4.75a, na kome se nalazi i pomoćni objekat površine 60m2. Nezavisno od gradskog vodovoda, postoji i tehnička voda (bunar). Papirološki uredno, uknjiženo.