Dvosoban stan-Park Svetog Save

Park Svetog Save je jedna od najatraktivnijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Nišu, a samim tim i sigurna investicija.Izuzetno svetao, topao, i odlično očuvan stan. Raspored prostorija odličan: Ulazni hodnik, izuzetno komforna kuhinja sa trpezarijom iz koje se izlazi na lođu,dnevni boravak i spavaća soba sa izlaskom na lođu i kupatilo u odličnom stanju. U […]

Jednoiposoban stan-Centar

Stan bez ikakvih ulaganja.U neposrednoj blizini filozofskog fakulteta.Sopstveno etažno grejanje.Prodaje se sa većinom nameštaja.Uknjižen kao svojina 1/1.Prodaja samo za gotovinu.

Kuća Ljubomira Nikolića

Kuća sa odličnim rasporedom prostorija. U prizemlju lokal i mali plac. Veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva kupatila i izdvojen mokri čvor. Odlično očuvana, bez ikakvih ulaganja. Papirološki uredno, uknjiženo.

Kuća na Paliluli

Odlična porodična kuća, na prelepom mestu iznad palilulske rampe, sa prelepim dvorištem sa koga se vidi ceo Niš. Kuća je sa termo izolacijom i u odličnom stanju. Sastoji se od suterena, prizemlja i sprata. Na svakoj etaži se nalazi četvorosoban stan. Površina placa je 4a. U sklopu placa je i garaža. Papirolški uredna. Moguća zamena […]

Trosoban Trošarina

Odličan stan u kući. Poseban ulaz. Sastoji se od predsoblja, garderobera,dnevnog boravka sa trpezarijom iz koje se izlazi na veliku terasu,izdvojene kuhinje,dve spavaće sobe i kupatila. Uknjižen kao stan u svojini 1/1.

Trosoban – Čair

Odličan, moderno sređen stan, bez ikakvih ulaganja.Sastoji se od predsoblja, velikog dnevnog boravka sa zastakljenom lođom,trpezarije, izdvojene kuhinje sa lođom,dve komforne spavaće sobe, kupatila i zasebnog mokrog čvora. Jugoistočno orijentisan. Uknjižen kao privatna svojina 1/1.