Prodaja

Apartman – Sokobanja

STAN

Lokacija : Sokobanja
Struktura : 1.5 sobe
Nameštenost : Prazan
Grejanje : Bez grejanja
Sprat : 1
Lift : Ne
Terasa : Da
Garaža : Ne
Parking mesto : Da
Uknjiženo : Da
57500 €

Opis stana

Sokobanja okružena planinama je idealno mesto koje nudi mnogo mogućnosti za odmor, rekreaciju, boravak u prirodi i uživanje. Kupovina stana u ovoj lepoj banji, koja ima predivnu okolinu, zdravu pijaću i lekovitu mineralnu vodu je uvek dobra investicija koja će imati stalnu vrednost.
U prilici smo da vam ponudimo prelep Apartman-stan, od 37m2 korisne površine, koji se nalazi u blizini hotela Sunce, u Sokobanji. Odličan i veoma osvetljen prostor, bez ikakvih ulaganja. Odmah useljiv.
Stan se sastoji od jedne velike dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, jedne spavaće sobe, predsoblja, kupatila i terase na koju se izlazi iz dnevne sobe. Nalazi se na prvom spratu u zgradi novijeg datuma.
Odličan izbor za one koji žele da provode vreme u zdravoj okolini, na čistom vazduhu kao i za one koji žele ulagati u nekretnine u smislu rentiranja.
Stan je u privatnom vlasništvu, uknjižen.

Sve preporuke!
Zakažite razgledanje.

Galerija

U skladu sa Zakonom o pranju novca i finansiranju terorizma, u obavezi smo da utvrdimo identitet klijenta, tj. da na uvid dobijemo učitanu ili kopiju lične karte. Po zaključenju Ugovora o posredovanju, klijent potpisuje i Potvrdu o obavljenom razgledanju nepokretnosti. Da ne bi snosili zakonske posledice, molimo klijente na razumevanje i unapred se zahvaljujemo na saradnji.

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „DAMJANOVIĆ HOME“, Niš.

Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796
Kontakt: 062/214-794

Pozovite nas