Prodaja

Jednosoban stan – Park Sv.Save

STAN

Lokacija : Park Svetog Save
Struktura : 1 sobe
Nameštenost : Prazan
Grejanje : Daljinsko
Sprat : VPR
Lift : Da
Terasa : Da
Garaža : Ne
Parking mesto : Ne
Uknjiženo : Da
55000 €

Opis stana

Park Svetog Save u Nišu predstavlja jednu od najpoželjnijih lokacija za kupovinu stambenog prostora. Kupovina stana u ovom delu grada je uvek dobra investicija koja će imati stalnu vrednost.
U prilici smo da vam ponudimo jednu takvu nepokretnost – stan od 28m2 korisne površine, odnosno 32,5m2 ukupne površine, koji se nalazi u blizini parka Sv. Save. Odličan, renoviran i veoma osvetljen prostor, bez dodatnih ulaganja. Stan se sastoji od jedne velike dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom iz koje se izlazi na zastakljenu lođu, predsoblja i kupatila. Postoji mogućnost kupovine stana sa nameštajem.
U stanu ima centralno grejanje. Na odličnoj spratnosti u zgradi sa liftom.

Odličan izbor za one koji žele da žive u urbanom delu grada, kao i za one koji žele ulagati u nekretnine u smislu rentiranja.

Stan je u privatnom vlasništvu, uknjižen.

Vredi pogledati!
Zakažite razgledanje!

Galerija

U skladu sa Zakonom o pranju novca i finansiranju terorizma, u obavezi smo da utvrdimo identitet klijenta, tj. da na uvid dobijemo učitanu ili kopiju lične karte. Po zaključenju Ugovora o posredovanju, klijent potpisuje i Potvrdu o obavljenom razgledanju nepokretnosti. Da ne bi snosili zakonske posledice, molimo klijente na razumevanje i unapred se zahvaljujemo na saradnji.

Ovo je samo deo naše ponude. Za sve informacije za kupoprodaju nekretnina, kontaktirajte agenciju za promet nekretnina „DAMJANOVIĆ HOME“, Niš.

Kontakt: 018/530-777
Kontakt: 062/214-796
Kontakt: 062/214-794

Pozovite nas